Vidir Kjøkken

Lyst på et nytt og annerledes kjøkken ?


Vidir design leverer heltre kjøkkeninnredninger etter mål. Hvert kjøkken blir spesialtilpasset hver enkelt hytte, og overflatebehandlet etter ønske.

Vi benytter kun kvalitetsrike materialer, og har høy fokus på faget "håndverk" i vår produksjon, i tråd med vår eldre møbelkultur. Våre fantastiske kjøkken lages på bestilling slik at det blir perfekt i din hytte, noe dere vil ha glede av det i flere generasjoner.

Hvitevarer og benkbeslag av beste kvalitet kan også skaffes. Ta kontakt for litt kjøkken prat, så vil vi sammen lage ditt drømmekjøkken.Under ligger noen eksempler på bilder og priser av ulike typer kjøkken som er produsert de siste årene.

Under ligger noen eksempler på bilder og priser av ulike typer kjøkken som er produsert de siste årene.

Vidir design kjøkken 1

Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn

Vidir design kjøkken 2

Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn 

Vidir design kjøkken 3

Vidir Antikk Mokka

Antikkmalt furukjøkken i mokka med rørosrødt og marmorering i dørspeil. Utenpåliggende dører med flotte smijernshengsler og håndsmidde håndtak samt trevridere. Her vist som selvbærende hjørneløsning med helintegrert kjøleskap og oppvaskmaskin, Blanco benkbeslag med kran og induksjonstopp. Gorenje stekeovn i god arbeidshøyde.

Vidir design kjøkken 4

Vidir herregaard

Stilig kjøkkeninnredning av furu, her antikkmalt lyst. Med innslag av stein, røft tre og smijernsdetaljer. Fliser på vegg inne i gruveløsningen. Her kommer også et motiv med glassplate utenpå. Gasstopp fra Gorenje.

Vidir design kjøkken 5

Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten

Vidir design kjøkken 6

Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn

Vidir design kjøkken 7

Hjørneløsning, produsert i furu, utenpåliggende dører med smijernshengsler. Antikkmalt sotgrått med oker og bygderødt.

Innebygd kjøleskap, og mulighet for innebygd oppvaskmaskin. Her med stekeovn under koketoppen. "Selvbærende" konstruksjon.

Vidir design kjøkken 8

Dette er et kjøkken som er tilpasset for laftet tømmerhytte, dvs. innredningen står uavhengig av vegg - ingen fare for skade ved sig av tømmer.
Behandling: Antikkmalt med oljemaling i fargene sotgrå, oker og bygderød.
Skapdørene er utenpåliggende med overfals. Her er brukt antikkbehandlede smijernsbeslag som er synlige, samt trevridere for lukking / låsing av skapdørene.
Skuffuttrekkskinnene er med gassdemping.
Benkplaten er av oljebehandlet heltre furu. Under første strøket ble det brukt pigmentert olje. Kanten av platen er håndhugget for å få villmarkspreg.

Vidir design kjøkken 9

Et litt annerledes kjøkken, med artig kokeøy. Antikkmalt ensfarget i sotgrått. Benkplate i oljet, varmebehandlet ask.

Utenpåliggende smijernshengsler.

Kjøkkenbenkdel med innebygd stekeovn og kjøl/frys samt benkbeslag og oppvaskmaskin. Laget for å passe rundt et vindu slik at man kan stå og nyte utsikten over fjellviddene mens man rydder opp etter frokosten.

Kokeøya er laget i røft utseende. Her er brukt stein og gammelt tre med smijernsnagler som pynter opp og gjør det lille ekstra. Gasstopp.

På den ene siden er det skuffer, på den andre skap. Her må man ha ventilator hengende ned fra taket.